06-51762485 info@hakitiki.nl

Even voorstellen..

 Aloha!

Mijn naam is Lindsay van Bergenhenegouwen, de trotse eigenaresse van Hakitiki. Met veel passie en liefde voor mijn vak zorg ik ervoor dat onze winkel een warme en gastvrije plek is waar jullie je thuis kunnen voelen. In 2023 ben ik ook moeder geworden van mijn prachtige zoon, Dalí, wat mijn leven nog rijker en betekenisvoller heeft gemaakt. Deze nieuwe fase in mijn leven heeft mijn kennis en vaardigheden verder verrijkt, en ik vind het geweldig om deze ervaring te kunnen delen met jullie. Als moeder begrijp ik de behoeften van gezinnen en kan ik jullie nog beter adviseren bij het vinden van de juiste producten.

Wij werken als een hecht team, waar ook mijn ouders regelmatig meehelpen. Samen creëren we een warme en gastvrije omgeving waar jullie je welkom en gewaardeerd voelen. We hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en willen jullie een bijzondere winkelervaring bieden.

Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan altijd voor jullie klaar. Jullie kunnen ons altijd bellen om een speciaal cadeau te laten maken of om alvast een bestelling klaar te leggen.

Ons team denkt ook graag mee bij het vinden van een leuke en passende outfit of het samenstellen van een bijzonder cadeau. 

Bij Hakitiki streven wij ernaar om meer dan alleen een winkel te zijn. We willen een plek zijn waar jullie je thuis voelen en waar jullie een geweldige ervaring hebben. Kom gezellig langs!

Het Team

Volg ons op Social Media

Blijf op de hoogte van de nieuwste collecties en aanbiedingen via onze social media kanalen! Zien we je daar?

× Hoe kan ik je helpen?