06-51762485 info@hakitiki.nl

Faciliteiten

In onze winkel hebben we een fantastisch koffiecafé waar je in alle rust kunt zitten terwijl je je kindje kunt voeden. De wat grotere kindjes schuiven heerlijk aan tafel met wat lekkers van het huis! We begrijpen dat ouders soms een plek nodig hebben waar ze comfortabel en ontspannen kunnen zitten, dus hebben we gezorgd voor een speciale ruimte in ons café waar dit mogelijk is.

 Daarnaast hebben we een handige verschoonruimte, speciaal ingericht voor de kleintjes. Hier kun je je baby op een veilige en hygiënische manier verschonen, zodat je meteen daarna weer kunt genieten van je tijd in onze winkel.

 

Voor de kinderen hebben we een leuke speelhoek in het koffiecafé. Hier kunnen ze zich vermaken met speelgoed en spelletjes terwijl jij geniet van je kopje koffie. En dat is niet alles! In het hart van onze winkel hebben we een grote speelruimte waar kinderen van alle leeftijden kunnen spelen. Deze ruimte is speciaal ontworpen met de veiligheid van baby’s in gedachten, zodat ook zij veilig kunnen kruipen en ontdekken.

 We begrijpen ook dat toiletvoorzieningen belangrijk zijn, daarom hebben we zowel een kindertoilet als een volwassentoile

 Bij Hakitiki streven we ernaar om niet alleen een geweldige winkelervaring te bieden, maar ook een plek waar gezinnen zich welkom voelen en waar aan hun behoeften wordt voldaan. Kom langs en ontdek zelf de comfortabele die we te bieden hebben!

Volg ons op Social Media

Blijf op de hoogte van de nieuwste collecties en aanbiedingen via onze social media kanalen! Zien we je daar?

× Hoe kan ik je helpen?