06-51762485 info@hakitiki.nl

Speelgoed

Bij Hakitiki begrijpen we hoe belangrijk spel is voor de ontwikkeling van kinderen, en daarom hebben wij zorgvuldig een selectie gemaakt van hoogwaardig speelgoed van diverse merken. Hieronder vind je een overzicht van enkele merken die we bij Hakitiki aanbieden:

Speelgoed Wow: Speelgoed Wow is een merk dat bekend staat om zijn innovatieve en interactieve speelgoed. Met hun kleurrijke ontwerpen en creatieve functies biedt Speelgoed Wow urenlang speelplezier en stimuleert het de verbeelding van kinderen.

Janod: Janod is een Frans merk dat al meer dan 40 jaar hoogwaardig speelgoed produceert. Hun assortiment omvat houten speelgoed, puzzels, knutselsets en nog veel meer. Janod staat bekend om zijn duurzame materialen en tijdloze ontwerpen.

Kaloo: Kaloo is gespecialiseerd in knuffels en zachte speeltjes. Hun pluche dieren en poppen zijn gemaakt van de zachtste materialen en zijn perfect om mee te knuffelen. Kaloo speelgoed is niet alleen schattig, maar ook veilig en betrouwbaar.

Happy Horse: Happy Horse is een Nederlands merk dat bekend staat om zijn knuffels van hoge kwaliteit. Ze ontwerpen zachte knuffels in verschillende dierenfiguren, die kinderen troost en gezelschap bieden. Het merk streeft ernaar om speelgoed te maken dat lang meegaat en geliefd wordt door generaties kinderen.

Jellycat: Jellycat staat wereldwijd bekend om zijn originele en knuffelbare dierenknuffels. De unieke ontwerpen en zachte materialen maken Jellycat-speelgoed geliefd bij kinderen van alle leeftijden. Of het nu gaat om een knuffelkonijn, een knuffeleenhoorn of een ander dier, Jellycat heeft voor ieder wat wils.

Merken die wij verkopen

Viking Toys: Viking Toys is gespecialiseerd in duurzaam speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Hun speelgoedauto’s, vrachtwagens en bouwvoertuigen zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof dat vrij is van schadelijke stoffen. Viking Toys speelgoed is ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen ruw spel.

Coblo: Coblo is een veelzijdig bouwspeelgoed dat de creativiteit van kinderen bevordert. Met kleurrijke en duurzame blokken kunnen kinderen eindeloos variëren in het bouwen van structuren, van kastelen tot ruimteschepen. Het open-ended karakter van Coblo stimuleert de verbeelding en bevordert sociale interactie, terwijl de verschillende vormen en texturen zorgen voor tactiele stimulatie. Het speelgoed is geschikt voor diverse leeftijden en bevordert niet alleen fysieke, maar ook cognitieve ontwikkeling. Coblo biedt een boeiende en educatieve speelervaring.

Trybike: Trybike is een bekroond merk dat hoogwaardige loopfietsen ontwerpt. Hun loopfietsen zijn ontworpen om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van balans, coördinatie en fietsvaardigheden. Trybike biedt duurzame en aanpasbare modellen die met je kind meegroeien.

Terra Kids: Terra Kids is een merk dat educatief en ontdekkend speelgoed aanbiedt. Hun assortiment omvat avontuurlijke sets, wetenschappelijke kits en outdoor-gerelateerd speelgoed dat kinderen aanmoedigt om de natuur te verkennen en te ontdekken.

Haba: Haba is een bekend merk dat hoogwaardig speelgoed produceert met een focus op kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Hun assortiment omvat houten speelgoed, gezelschapsspellen, knuffels en poppen, puzzels en meer. Haba speelgoed is ontworpen om de verbeeldingskracht en creativiteit van kinderen te stimuleren.

Stapelstein: Stapelstein biedt creatief speelgoed dat de fysieke ontwikkeling en het evenwicht van kinderen bevordert. Hun kleurrijke stapelbare stenen kunnen worden gebruikt om te bouwen, te balanceren, te zitten, te spelen en nog veel meer. Stapelstein moedigt open-ended en fantasierijk spel aan.

Scoot and Ride: Scoot and Ride is een merk dat innovatieve 2-in-1 step en loopfietsen produceert. Hun producten kunnen eenvoudig worden omgezet van een step naar een loopfiets, waardoor kinderen op een leuke en veilige manier hun mobiliteit en evenwicht kunnen ontwikkelen.

Rubbabu: Rubbabu biedt zachte en kleurrijke speeltjes gemaakt van 100% natuurlijk schuimrubber. Hun speelgoed is perfect voor kleine handjes en stimuleert de zintuiglijke ontwikkeling van kinderen door middel van tactiele ervaringen.

Mushie: Mushie biedt stijlvol en veilig babyspeelgoed. Hun assortiment omvat onder andere bijtringen, stapelspeelgoed, puzzels en badspeelgoed. Mushie speelgoed is ontworpen met oog voor minimalistisch en duurzaam design.

MadMattr: MadMattr is een boetseermateriaal dat gemakkelijk vormt en nooit uitdroogt. Het biedt eindeloos kneedbaar speelplezier en stimuleert de creativiteit en fijne motoriek van kinderen.

Llorens: Llorens is een merk dat prachtig ontworpen poppen produceert met aandacht voor detail. Hun poppen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden kinderen de mogelijkheid om rollenspellen en verzorgingssituaties na te spelen.

Kinetic Sand: Kinetic Sand biedt een unieke en magische speelervaring met zand dat gemakkelijk vormt en geen rommel maakt. Het zand is ideaal voor sensorisch spel, het bouwen van vormen en het bevorderen van de fijne motoriek.

Label Label: Label Label biedt zacht en knuffelig speelgoed met leuke labels en texturen. Dit speelgoed stimuleert de zintuiglijke ontwikkeling van kinderen door middel van aanraking, kleur en geluid.

Liliputiens: Liliputiens is een merk dat speelgoed en knuffels creëert die de verbeeldingskracht van kinderen stimuleren. Hun assortiment omvat kleurrijke en interactieve speeltjes, knuffeldoekjes, poppen en meer.

Dit zijn slechts enkele van de merken die we bij Hakitiki aanbieden. Andere merken in ons assortiment zijn onder andere Trybike, Terra Kids, Haba, Stapelstein, Sophie de Giraf, Scoot and Ride, Rubbabu, Mushie, MadMattr, Llorens, Liliputiens, Label Label en Kinetic Sand.

Bij Hakitiki geloven we in de kracht van spel en de positieve impact ervan op de ontwikkeling van kinderen. We streven ernaar om speelgoed van de hoogste kwaliteit aan te bieden, zodat kinderen kunnen leren, ontdekken en plezier kunnen hebben. Kom gerust langs en laat je adviseren in onze winkel.

Let op: Ons assortiment kan variëren, dus bezoek regelmatig onze website of neem contact met ons op voor de nieuwste toevoegingen aan ons speelgoedassortiment. We helpen je graag verder bij het maken van de beste speelgoedkeuzes voor jouw kinderen. Veel speelplezier!

Volg ons op Social Media

Blijf op de hoogte van de nieuwste collecties en aanbiedingen via onze social media kanalen! Zien we je daar?

× Hoe kan ik je helpen?