06-51762485 info@hakitiki.nl

Early Birds

Welkom bij het koffiecafé van Hakitiki, dé plek waar iedereen van harte welkom is voor een heerlijk kopje koffie, thee of verfrissend drankje, samen met wat lekkers erbij. Onze gezellige caféruimte is speciaal ontworpen om een warme en gastvrije sfeer te creëren voor al onze bezoekers.

Bij Hakitiki begrijpen we dat gezinnen soms behoefte hebben aan een fijne plek om even tot rust te komen. Daarom hebben we gedacht aan de kleintjes en hun ouders. In ons café is er voldoende ruimte om comfortabel te zitten met de kids. Bovendien hebben we speciale voorzieningen, zoals een babyverschoonruimte en toiletten, waarvan er één speciaal is ingericht als kindertoilet. Op die manier willen we ouders en verzorgers een handige en aangename ervaring bieden.

Dus of je nu een moment voor jezelf wilt hebben met een heerlijke kop koffie, wilt bijpraten met vrienden of gewoonweg wilt ontspannen terwijl je je baby voedt, bij Hakitiki zijn we er voor jou. We staan bekend als dé plek waar gezinnen zich welkom voelen en waar we er alles aan doen om aan jullie behoeften te voldoen.

Kom gezellig langs bij ons koffiecafé en ervaar zelf de warmte en gastvrijheid van Hakitiki. 

Volg ons op Social Media

Blijf op de hoogte van de nieuwste collecties en aanbiedingen via onze social media kanalen! Zien we je daar?

× Hoe kan ik je helpen?